Ultratone Futura Pro

a harmadik évezred biostimulációs technológiája

Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését, rehabilitációt.

Kezelések az ULTRATONE FUTURA PRO-val

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt a biocomputert.

Bőrfeszesítő hatású

Alakformáló és zsírégető

Izomfejlesztő

Személyre szabott kezelések

Az Ultratone Futura Pro egyedi szoftvere automatikusan kidolgozza a kezelési mechanizmusokat az adott ügyfélparaméterekhez, a kezelési célkitűzésekhez és a kúra aktuális helyzetéhez igazodva. Több ezer intelligens kezelési paraméter lehetőségeiből választja ki a tökéletesen optimalizált megoldást.

A szabadalmaztatott jelformák szinte végtelen kombinációja olyan finomra hangolt kezeléseket tesz lehetővé, amilyenekre jóformán még egy szakember sem képes.

Felhasználási területek

A neurulógusok évtizedes munkájának eredménye

A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. 

az emberi test nyelvét beszéli

Több tíz éve neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A trofikus kód a test ábécéje, a központi idegrendszer bioelektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet rendszereivel.

E jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk a sejtek genetikai szintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a méreganyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén- és elasztinstruktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és az ellenálló képesség fokozására.