Bejelentkezés

Bejelentkezésével Ön automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket:

Időpontot személyesen, telefonon, vagy emailben tud foglalni, SMS-ben történő bejelentkezésre/lemondásra/módosításra nincs lehetőség. Időpontfoglalása email esetén akkor érvényes, ha visszaigazoló emailt kap tőlem.

Bejelentkezéskor, a következő adatok megadására van szükségem: név, telefon, email cím, milyen kezelést szeretne igénybe venni. Adatai megadásával hozzájárul az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakhoz, amelyeket itt talál.

Időpont lemondás és módosítás

Az időpontok lemondása vagy módosítása 48 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges, (kizárólag telefonon H-P: 10-17). Az időpont módosítása/ lemondása is a visszaigazolással érvényes. Hétfői kezelések lemondását péntek 17-óráig tudjuk elfogadni.

Időpont lemondás

Ha az időpont lemondása az előre lefoglalt időpont előtt legkésőbb 2 nappal nem történik meg, vagy Ön nem érkezik meg a kezelésre, vagy olyan mértékű késéssel érkezik, hogy a kezelést nem tudjuk elvégezni akkor az ajándékjegy / ajándékutalvány / bérlet / kupon / előre fizetett konzultáció (továbbiakban ajándékutalvány) esetében az ajándékutalványon szereplő alkalmat / kezelést felhasználtnak, teljesítettnek tekintjük!

Időpont módosítás

Abban az esetben ha a megbeszélt időpont valamiért mégsem jó, kérem, hogy lehetőség szerint 48 órával a kezelés előtt, nyitvatartási időben (10-17) jelezze. Erre azért van szükség, mert az időpontok átszervezése is időbe telik.

Késés 

Kérjük, hogy érkezzen pontosan. Ha elkésik, a kezelése ideje csúszna, ami az Ön után érkező idejéből venne el és ez az egész nap időpontjait érintené. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a kezelés elvégzését, akkor az az alkalom elveszik.