Babor kezelések

innovatív arckezelések a bőröd egyedi igényeire szabva.

A Babor arckezelések sikere a személyre szabott bőrápoló termékek használatában és a különleges, kidolgozott kezelési technikákban rejlik. A Babor kezelések olyan speciális masszázstechnikákat alkalmaznak, amelyek nem csak a bőrre, de az egész testre jó hatással vannak.

Doctor Babor kezelések

Orvoskozmetikai vonal a bőrproblémákra fókuszálva

Gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokkal

bőrtípusra és problémára szabott termékek

Doctor Babor pro kezelés

Maximalizált hatású, biztonságos bőrmegújító kezelősor a teljes bőrmegújulásért. (Irritáció, gyulladás, és mellékhatások nélkül)

A kezelés kúrában végezve (4-6 alkalom 2-3 hetente) hoz teljes eredményt, az utóápolási javaslatokat betartva!

THERA PRO PEEL AHA SAVAS KEZELÉS

1. lépés 
Először egy savas kezelést megelőző bármilyen BABOR kezelés szükséges, ahol a savval kapcsolatos konzultáció, és a későbbiekben alkalmazott savak típusának meghatározása történik (bőrpróbával, az aktuális kezelés közben)

2. lépés:
A kúra kezelései tartalmazzák: letisztítás, peeling, sav, pórustisztítás, tonik, PRO szérum, arc-dekoltázs maszk, szérum.

Doctor Babor exkluzív kezelések

Igazi luxuskezelés a legnagyobb relaxációval
és a legeredményesebb hatóanyagokkal

HSR lifting anti aging arckezelés

Egy látványos eredményeket produkáló luxus, öregedésgátló bőrápoló-család és kezelés. 

A ráncképződés legfőbb okaival veszi fel a harcot: a teltség- és rugalmasságvesztés, a bőr anyagcseréjének lassulása és a bőrmátrix keményedése. 

A HSR ereje az öt nagyhatékonyságú anti-aging hatóanyagot tartalmazó formulában rejlik. Ennek a precíziós, feszesítő hatású bőrápoló termékcsaládnak innovatív és széles skálája biztosítja, hogy a bőr simábbá, rugalmasabbá és fiatalosabbá válik.