Arckezelések Dermaviduals termékekkel

az egészséges bőr megőrzésének és helyreállításának tudománya.

A Dermaviduals név mögött olyan termékek állnak, amelyek támogatják az egészséges bőr működését. Készítményei kiválóak megelőzésre és a problémás bőrök állapotának javítására, különösen nagy hangsúlyt fektetve a bőr idő előtti öregedésének megelőzésére.

különleges ápolás problémás bőrre is

A termékek alkalmazhatók bőrápolásra, bőrvédelemre és dermatológiára sikeresen alkalmazzák a bőrbetegségek megelőzésére. 

Különösen előnyös azok számára, akik hajlamosak a száraz bőrre, pattanásokra, atópiás bőrgyulladásra, pikkelysömörre stb.

A termékek nem tartalmaznak

Természetes módon hatásos

A termékek stabilitásáért felelős emulgeátor helyett a Dermaviduals természetes membrán anyagokat, mint a foszfatidil-krémek (INCI: Lecitin, hidrogénezett lecitin), ceramidokat (INCI: ceramid 3 = ceramid NP) és a fitoszterolokat használt. (shea vaj, INCI Butyrospermum Parkii Vaj) 

Ez a technológia nagy nyomású homogenizálást igényel a termelésben, hogy rendkívül finom és bőrvédő membránszerkezetet hozzon létre. Liposzómák és nanodiszperzió esetén sejtszerű testek alakulnak ki, amelyek szerkezete és átmérője hasonlít a növényi vagy emberi sejtekhez, valamint a chylomikronokhoz.