Rólam

Élesné Kizmus Barbara

Mester kozmetikus | sminkes

Kezeléseim szépítik az arcot és a testet, miközben lélekterápiaként is szolgálnak. Kozmetikámban  természetesen többféle márkával dolgozom, hogy vendégeim igényeit teljes mértékben kielégíthessem. 

Az érintés, az illat, a zene, tiszta, értékes hatóanyagok összhangja páratlan eredményt nyújt a szépség és lélek harmóniájának megeteremtésében.

Szakmai háttér

Élesné Kizmus Barbara vagyok, kozmetikusmester, szépségterapauta, sminkes. 1993 ban végeztem a kozmetikus iskolát. Pályafutásomat szülővárosomban, Ajkán kezdtem. Büszkeséggel tölt el hogy Svájcban is kamatoztathattam a tudásomat, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem minden tekintetben. A szakmai továbbképzéseket, valmint hogy a vendégeimet minőségi szolgáltatásban részeítsem, kellemes tiszta környzetben, mindig fontosnak tartottam.

Szakmai kiteljesedésem legmeghatározóbb momentuma volt, amikor megismerkedhettem az aromaterápia csodálatos világával. A 100 %-ig természetes növényi kivonatok, hidegen sajtolt olajok, virágvizek és esszenciák egy teljesen új dimenziót nyitottak meg előttem a szépségápolás területén.

Személyre szabott smink 

A koronát a magas hatásfokú szépségápolási program eredményére egy jól kiválasztott, szakszerűen elkészített smink helyezheti fel.  A vendégeim arcformája, stílusa, habitusa mind arra inspirál hogy éljek a sminkelés nyújtotta határtalan lehetőségekkel annak érdekében, hogy ők még szebbek, elégedettebbek lehessenek. A sminkelés kezdetektől a hobbim, így neves  sminkmesterek tanfolyamait is elvégeztem.

Ez a bemutatkozó rövid ahhoz, hogy kitérjek mindenre amit ebben a szakmában megszállottan szeretek. Legfontosabb számomra a szakmai felkészültség és ezáltal legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtása, kifogástalan termékekkel. Szalonomban minden vendégre külön figyelmet fordítok.

A kezelésekre szánt idő alatt nem tartózkodik a vendég és rajtam kívül senki, és telefoncsörgés sem zavarhatja a pihenésre szánt időt.

A legmagasabb minőségű termékekkel dolgozom

Kozmetikámban  természetesen többféle márkával dolgozom, hogy vendégeim igényeit teljes mértékben kielégíthessem. 

Adrienne Feller

Egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek. 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok. Natúrkozmetikumok. 

Babor

A BABOR-nál töretlenül dolgozunk azon, hogy segítségünkkel elérhetővé váljon Számodra a tökéletes, hibátlan arcbőr, kihozhasd természetes szépségedből a legtöbbet és maximális életörömmel vágj neki a hétköznapok kihívásainak.

Ez a meggyőződés tesz minket Európa első számú professzionális kozmetikai márkájává.

Dermaviduals

Dermaviduals natur termékek: Itt a titkos kulcs a helyes bőrápoláshoz, ahol a szépség és a tudomány találkozik. 

Találkozzunk a közösségi média oldalaimon is.

“A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése”

Kapcsolat

Adatvédelmi Tájékoztató